Herbouw kantoor en bedrijfshal

  • kantoortuin op de begane grond
  • entree
  • trap en kantine
  • kantoren op de verdieping
  • Afhaalbalie voor de bedrijfshal
kantoortuin op de begane grond entree trap en kantine kantoren op de verdieping Afhaalbalie voor de bedrijfshal

Een brand in de bedrijfshal werd aangegrepen om de bedrijfshal en het kantoorgedeelte geheel te vernieuwen. Met name het kantoor heeft een metamorfose ondergaan. Van het oorspronkelijk bakstenen gebouw is het buitengevelblad gesloopt en vervangen door een nieuwe isolatielaag met stucwerk. Het interieur is volledig omgebouwd. Het standaard systeemplafond is opengewerkt door op diverse plaatsen plafondtegels weg te laten, waardoor het grid van dit plafond opvallend aanwezig is. De balie's zijn geheel op maat gemaakt, evenals de kasten van betontriplex en staal. Samen met het design meubilair en planten geeft het geheel een frisse en moderne aanblik.