Ons bureau

Architectenbureau Perree b.v. heeft ruim zestig jaar ervaring, zowel op de particuliere als de zakelijke markt. Ons bureau kent een platte organisatie structuur en een enthousiast team van medewerkers.

Architectenbureau Perree ontwerpt, organiseert en werkt uit. 

We maken ontwerpen voor zowel het interieur als het exterieur. We vinden het belangrijk om onze opdrachten altijd vanuit de wensen en de gedachte van de opdrachtgever te benaderen. Daarom is goed onderling overleg één van de belangrijkste voorwaarde. We zullen samen met u verder kijken naar de mogelijkheden en deze op papier zetten. De kunst is om met verrassende en onverwachte ideeën te komen, zowel praktisch, ruimtelijk als esthetisch, waarin u als opdrachtgever zich geheel kan vinden. En natuurlijk mag hierbij het budget niet uit het oog verloren worden.

We zorgen voor een goede onderlinge communicatie naar u als opdrachtgever, maar ook naar de overheid, aannemer en andere partijen binnen het bouwproces. We regelen namens u de verschillende vergunningen die nodig zijn en verzorgen natuurlijk goede tekeningen en andere documenten waarmee de aannemer tot een goede prijs kan komen. Tijdens de bouw begeleiden we het project en houden we de kosten goed in de gaten. Zo komen we tot het beste resultaat waar iedereen trots op is.

We maken 3D visualisaties, tekeningen en maquettes. Zozoeken we de beste manier om de ontwerpen aan u uit te leggen. We maken bouwkundige tekeningen welke we uitvoerig detailleren, zodat de bouwlieden weten wat er moet gebeuren. Hierbij is er veel aandacht voor de materialisering en detaillering. Goede detaillering is essentieel voor kwaliteit en maakt van het beste ontwerp het beste gebouw.